Skip to main content

Informatie Plaatselijk Belang Scharsterbrug

75 jarig jubileum

In 1946 is Plaatselijk Belang opgericht. We hadden gedacht hier in 2021 iets leuks en feestlijks mee te kunnen doen in het dorp, maar door opgelegde beperkingen is dit niet goed gelukt.

Wel hebben we gewerkt een frisse nieuwe uitstraling. Op vrijdag 16 april 2021 presenteerden we ons nieuwe logo en de nieuwe website. Ook hebben we de feestcommissie financieel kunnen ondersteunen bij het dorpsfeest.

Projecten

In dit filmpje vindt u een impressie van de projecten tussen 2015 en 2017 met o.a. de aanleg van outdoor fitness, de bijenweide en revitalisering haven.

Bijdrage voor activiteiten

Heeft u een leuk idee voor een activiteit in Scharsterbrug? Dan kunt u daarvoor een bijdrage aanvragen bij het bestuur van PB. Op hoofdlijnen komt een activiteit of evenement in aanmerking voor een bijdrage van PB (maximaal € 125,-) als het een maatschappelijk belang dient, voor alle dorpsbewoners toegankelijk is en geen commerciële doelen heeft.
De regels die het bestuur hiervoor heeft opgesteld, kunt u hier downloaden.
Declaraties kunt u indienen middels het declarartieformulier.

Onderwerpen?

Heeft u onderwerpen die u in de bestuursvergadering behandeld wilt zien, stuur dan een mail naar

Communicatie

In elke Bregepraat publiceert Plaatselijk Belang een nieuwsbrief om haar leden te informeren over alle zaken waarmee Plaatselijk Belang bezig is. Deze nieuwsbrief kunt u ook hier downloaden.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Plaatselijk Belang kost € 5,- per jaar per adres.
Hieronder kunt u een bijlage downloaden met meer informatie over het lidmaatschap en het doel van PB.

Sociale media

Volg ons op Facebook via @pbscharsterbrug.